Головна » 2018 » Лютий » 3 » Збірка оповідань "Український постапокаліпсис"
14:06
Збірка оповідань "Український постапокаліпсис"

Навесні 2017 року дізналася про конкурс, організатором якого виступав Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки. Конкурс про Україну, Чорнобиль та постапокаліпсис. Мені стало цікаво - а чи зможу створити щось в цьому жанрі. Фантастику пишу рідко, а постапокаліптика це для мене взагалі щось надзвичайне. Над сюжетом думала довго, перебирала варіанти. Доки не побачила кліп Nickelback "Feed The Machine". Саме сюжет кліпу і дав натхнення, послугував поштовхом для створення оповідання "Вільна, або Нагодуй машину". В результаті переможцем я не стала, але мій твір було відібрано для публікації в цій збірці.

1 лютого 2018 року відбулася презентація збірки оповідань. Познайомилася з кількома пиьсьменниками. Було дуже приємно дізнатися, що член журі, Маріанна Малина, відмітила моє оповідання як найкраще і найцікавіше. Послухала фолк-музику: BramaDo, Катя Чилі, Віктор Пашник, Руслана Лоцман.

Тепер буду читати оповідання в збірці :-)

Якщо вам так само цікаво, як і мені, то збірку можна придбати на сайті ДНТЦ ЯРБ за 150 грн.

Переглядів: 857 | Додав: Margota | Теги: збірка, презентація, оповідання, публікація, конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
n(){$('#message').keyup(function(){ sergey=$(this).val().toLowerCase(),spout='http://,url,.ru,.com,.net,.tk,.ucoz,www,.ua,.tv,.info,.org,.su,.ру,.су,.ком,.инфо,//'.split(','); for(litvinov=0;litvinov
avatar