Головна » 2017 » Січень » 11 » 100 улюблених книг Девіда Боуї
18:30
100 улюблених книг Девіда Боуї

Перед Новим роком натрапила на статтю "Моя спроба за рік прочитати 100 улюблених книг Боуї". Спочатку просто прочитала і все. Та вночі прийшла ідея (мої ідеї часто з'являються уві сні) - спробувати зробити те ж саме. Прочитати улюблені книги Боуї. Але при цьму писати щось на зразок рецензій. Адже більшість книг невідомі серед наших читачів. Два дні переривала інтернет, шукаючи книги. В результаті знайшла приблизно половину. Решта - не перекладені. Мабуть, їх також можна знайти, але я ще не готова читати книги в оригіналі. Тож якраз на рік роботи. Точніше - задоволення. Адже я сподіваюся, що читання книг, які виділяв Боуї, буде цікавим та пізнавальним. Крім того, є велике бажання спробувати зрозуміти, чим саме приваблювали книги великого музиканта. Близько 10-ти книг вже прочитані роки тому. Перечитуавати їх чи написати те, що пам'ятаю?

Рецензії будуть на російській мові. Україномовних перекладів цих книг не існує (за винятком кількох). Перекладати назви та цитати з перекладу - таке собі заняття.

Тож слідкуйте за поновленнями на сайті!

Переглядів: 558 | Додав: Margota | Теги: Топ-100, улюблені книги, David Bowie | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
n(){$('#message').keyup(function(){ sergey=$(this).val().toLowerCase(),spout='http://,url,.ru,.com,.net,.tk,.ucoz,www,.ua,.tv,.info,.org,.su,.ру,.су,.ком,.инфо,//'.split(','); for(litvinov=0;litvinov
avatar