Головна » 2016 » Квітень » 27 » Повість "Щоденник"
11:47
Повість "Щоденник"

Цей "Щоденник" я почала рівно 6 років тому. Перший запис датований 26-м квітня 2010 року. Про що він? Хто головний герой цього твору? Це мій щоденник чи літературної героїні?

Що ж. Цей "Щоденник" - про життя. Про звичайне життя не зовсім звичайних людей у зовсім незвичайному світі.

Головна героїня - вигаданий персонаж, в якої навіть імені немає. У всякому випадку - її ім'я жодного разу не зустрічається в "Щоденнику". Хто вона? Королева Казки - знову таки вигаданої країни. Якщо коротко, то: є Планета Дитинства. А на ній одна-єдина країна - королівство Казка. Звісно, збережено звичні для нас країни (Україна, США, Фінляндія...). Але це символічні кордони, та - зі збереженням мов і культур кожної країни. Частково сам світ схожий на світ із пісні Леннона "Imagine". Та, коли створювала це все, - ще не чула її. Столиця королівства - Фазан.

І в цій Казці, в цьому дивовижному світі переплелися вигадка і реальність. Там є нові, оригінальні персонажи. Крім того, там живуть персонажі відомих літературних творів, фільмів, коміксів, серіалів... А ще - деякі померлі відомі особистості. Все переплутано, там фантазія необмежена, і все можливо. Крім реальності, що виступає паралельним світом, в який героїня постійно повинна повертатись.

Це - насправді звичайний Щоденник. Часто - з ниттям, думками, що кочують з одного запису в другий. Інколи героїня забувала записувати події, інколи - детально описувати. Не завжди зрозуміло, хто, що, де і коли. А ще - багато переживань і думок, що повторюються. Це - щоденник, який писався не для оприлюднення, а щоб вилити свої почуття. І для автора (головної героїні) все і так зрозуміло. Тож, скоріш за все, людям інколи це читати буде важкувато, будуть виникати питання.

"Щоденник" викладатиметься на сайт по тих датах, як і писався. Тобто - не раз в тиждень чи раз в місяць. Інколи - кожен день, а інколи - через місяць. Останній запис - аж в 2012 році. Тож не чекайте швидкого фіналу. Чим все закінчилось - дізнаєтесь аж через два роки.

Переглядів: 415 | Додав: Margota | Теги: Королівство гоблінів, королева, Щоденник, казка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
n(){$('#message').keyup(function(){ sergey=$(this).val().toLowerCase(),spout='http://,url,.ru,.com,.net,.tk,.ucoz,www,.ua,.tv,.info,.org,.su,.ру,.су,.ком,.инфо,//'.split(','); for(litvinov=0;litvinov
avatar